5 Comment

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Nuffnang Sudah Tiada Iklan ke?



Nuffnang Sudah Tiada Iklan ke ?   |   Sudah lama blog pok ucu ini letak nuffnang ads,rasa macam nuffnang tidak berfungsi saja....


Sabar jer la,tunggu la sampai ada iklan yang masyuk keluar,pok ucu akan tetap sabar menunggu iklan nuffnang keluar,tak kisah apa pun iklan yang dikeluarkan yang penting masyuk bohhhh....






Rupa menu utama website pok ucu,nampak tak nuffnang ads di sebelah kanan blog dan di bahagian atas brader blog,hanya keluar tulisan atau banner nuffnang sahaja....


Dugaan la katakan,mungkin blog pok ucu ini kurang menarik minat pembaca la kot,sebab itulah nuffnang jarang bagi iklan yang popular...


Pok ucu tak mahu bercerita dengan panjang lebar lagi,mungkin  akan ada rezeki lepas ini,so korang semua kenalah support pok ucu untuk naikkan rating blog ini....


Sokongan dan komen dari anda amatlah dihargai,jangan lupa kunjungi selalu blog pok ucu dan tinggalkan komen banyak ok!!!




Sekian " Terima Kasih " ...




Post a Comment

  1. sama laaa, dah lama iklan nuffnang tkde

    ReplyDelete
  2. Iklan nuffnang pun dah tak lalu dekat blog rabia ni.iklan google adsense je ada

    ReplyDelete
  3. Sama la dgn blog CCL ..kdg ada kdg tak de .. Nuffnang tak berapa nk aktif skrg ni

    ReplyDelete
  4. sudah cukup keren nih blog bang,lanjutkan semoga saling berbagi manfaaat..

    ReplyDelete
  5. Samalah dengan blog kita.. harap² lepas ni adalah kan

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

blogger
 
Top