MY NAME IS POK UCU [dot] COM

Personal lifestyle blogger photography and others...

Tuesday, February 13, 2018

Tempah Bisness Card



Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Tempah Bisness Card


inilah design yang saya mahukan

Pok Ucu nak sangat mempunyai bisness card sendiri,setelah mencari design yang sesuai dan warna yang diinginkan,pok ucu baru teringat nak buat tempahan dengan siapa,itu pun sebab teringatkan bos ada sebut nama beliau,popular jugak nama beliau di media sosial,bos pok ucu pun tempah banner untuk kedai dari beliau,memang hasil kerja beliau tip top ...






Setelah mencari di laman sosial dan melawati blog beliau,pok ucu mengambil keputusan untuk menempah dengan beliau,semasa pok ucu melawati laman FB nya ,pok ucu melihat gambar promosi untuk bisness card,design-design dari beliau memang cantik-cantik dan mengikut citarasa yang di inginkan...






Tanpa berfikir panjang,pok ucu pun terus whatsapp beliau dan memberitahu design macam mana dan warna apa yang diinginkan ....


Nak tunggu maklum balas dari beliau memang lambat dan memerlukan sedikit masa,kena sabar...


Setelah berbincang ,melihat dan bersetuju dengan hasil kerja dari beliau,pok ucu pun membuat pembayaran dan menunggu barang sampai ..


DESIGN BAHAGIAN DEPAN

DESIGN BAHAGIAN BELAKANG

DESIGN BAHAGIAN DEPAN DAN BELAKANG

First time membuat tempahan dari beliau sangat berpuas hati,excited sangat bila barang dah sampai ke tangan,terima kasih pada beliau yang sudi melayan karenah POK UCU ini,apa-apa pun good luck pada beliau,semoga rezeki bertambah dan berlimpah ruah ....


 Cantik tak BISNESS CARD pok ucu,Beliau yang saya maksudkan ialah ; 


FIZGRAPHIC


FB PAGE : https://www.facebook.com/fizgraphic

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/fizgraphic/

WHATSAPP : https://api.whatsapp.com/send?phone=60135971979&text=


UNTUK RUJUKAN TEMPAHAN BISNESS CARD >> KLIK DISINI <<

SERIUS ?? RM 49 SAHAJA DAPAT 3 KOTAK BISNES KAD ?
YA, tiada yang tidak benar melainkan yang benar-benar belaka 🤣
DESIGN FREE. Pos pulak company tolong bayaq. Semenanjung ja la. Sabah sarawak kena topup sikit.
FIZGRAPHIC PRINTING BUAT PROMOSI Oiiiitt 😀😀
Mai lekaih grab.
Terhad utk 500 tempahan terawal SAHAJA!!
Team FIZGRAPHIC memang nak bantu anda. Kad kualiti, harga pun puas hati. 😀
Meh pm / komen “ namecard promo” dan letak no fon ATAU whatsapp laju2 order dengan kami.
📞 http://fizgraphic.wasap.my
📞 http://fizgraphic.wasap.my
📞 http://fizgraphic.wasap.my
Cepat order
Cepat siap
Cepatlah dapat tambah networking bisnes hampa.

SEKIAN " TERIMA KASIH " ...


Follow my blog with Bloglovin

5 comments:

  1. design daripada fizgrahip memang terbaik harap suatu hari nanti dapat buat juga la

    ReplyDelete
  2. Owh, tempah kad dengan fizzgraphic... patut la cantik ^_^

    ReplyDelete
  3. Design yang cantik.. Nanti nak tempah jugaklah...

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...