Breaking

Thursday, December 14, 2017

Ronella Baby Balm

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera

Pok Ucu nak share dengan anda semua tentang produk dari Ronella iaitu Baby Balm, mesti ada yang belum mengenali lagi tentang produk tersebut, Jadi Pok Ucu nak kenalkan produk ini pada anda semua ...

Penggunaan khas untuk bayi dan kanak-kanak bawah 5 tahun..


Antara 6 kelebihan yang ada pada produk Ronella Baby Balm Series ini, anda mungkin mempunyai masalah tentang bayi? , saya nak memperkenalkan produk yang sangat laris dan telah pun mendapat sambutan dari orang ramai....

Anda mesti nak tahu kebaikan dan fungsi yang ada pada setiap nama atau jenis Ronella Baby Balm bukan?

Ada 6 jenis nama dan kebaikan yang ada pada Ronella Baby Balm ini ; 




Breathe : membantu melegakan pernafasan ketika demam dan selsema, mengeluarkan kahak ketika batuk.




Burpy : mengatasi masalah kembung perut dan mempercepatkan sendawa selepas menyusu. Berfungsi seperti Minyak Yuyi atau Minyak Telon.




Rashes : melegakan gatal-gatal akibat ruam susu, ruam lampin dan eczema.




Good Night : membantu bayi tidur lebih lena dan menghalang gigitan nyamuk.




Day Out : mengelakkan gigitan serangga dan nyamuk. Sesuai dibawa ketika balik kampung.




Newborn : melembapkan kulit bayi (menggantikan losyen). Selamat untuk bayi pramatang.




Harga set (6 baby balm) - rm180 (rm32/satu)

memang menjimatkan dan sesuai untuk penjagaan bayi anda, memang menguntungkan jika anda memiliki set Ronella Baby Balm ini , tidak perlu risau lagi tentang masalah penyakit yang di hadapi oleh bayi anda ...




Harga loose item - rm45/satu

jika anda membeli dengan harga loose memang merugikan kerana lebih jimat jika beli set, jadi saya cadangkan anda patut memiliki satu set Ronella Baby Balm ini...

apa tunggu lagi jangan lepaskan peluang untuk memilik satu set Ronella Baby Balm ini secepat mungkin, boleh whatsapp kepada link di bawah....

Nak order blh www.wasap.my/601137415783/babybalm


Sekian " Terima Kasih " ...

5 comments:

  1. Menarik terutama balm utk halang gigitan nyamuk tu.. Berguna tu bila balik kg tu..

    ReplyDelete
  2. Menarik produk untuk kegunaan bayi yang susah tido ni

    ReplyDelete
  3. bagusnya keenam - enam balm ni , boleh buat set hamper untuk newborn baby kan . comel

    ReplyDelete
  4. Wahhh menarik je balm ni. Boleh cuba ni

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News