Men's Shoes Yang Bergaya Zalora



Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Zalora Menawarkan Banyak Koleksi Men’s Shoes


Percaya tak yang first impression ni memainkan peranan yang penting? Dan tentunya first impression datang daripada penampilan diri kita. Ye, mungkin ada individu yang tidak begitu kisah dengan penampilan tapi tentunya setiap orang ingin kelihatan cantik – at least cantik di mata sendiri. Kalau yang dah berpasangan tentunya nak kelihatan terbaik di depan yang tersayang.


Jangan ingat penampilan diri hanya perlu dijaga oleh kaum hawa sahaja. Itu salah. Masa kini memang lelaki pun perlu menjaga penampilan diri from head to toe –dan ianya tidaklah susah mana untuk dilaksanakan. Kebiasaan lelaki agak mudah dalam pemilihan baju untuk digayakan. Contohnya tshirt dipadankan dengan jeans dan walla ! Boleh keluar dating dah. Tapi pernah tak terfikir macam mana nak menarikkan lagi penampilan diri?


Kasut juga memainkan peranan penting dalam menggayakan diri. Bukan nak labelkan ‘selipar jepun’ itu tidak bergaya dan menarik, tapiperlu diukur di mana sesuainya selipar / kasut tersebut dipakai. Contohnya ke Pejabat– tentunya yang paling casual adalah kasut berkulit. Selain daripada ketepatan pemilihan kasut yang digayakan,paling mustahak pemakai perlu merasakan selesa dengan kasut atau selipar tersebut.Takde lah nanti melecet kulit kaki.




Kebanyakkan lelaki tidak ambil kisah tentang luaran kasut mereka namun menjadi keutamaan mereka untuk rasa elegan dan segak dengan kasut pilihan. Ini kerana berbanding wanita, lelaki lebih mementingkan keselesaan dan disebabkan itulah kasut kanvas ataupun men’s canvas shoes menjadi pilihan popular dalam kalangan lelaki urban masa kini. Malah bagi kebanyakan lelaki mendapatkan sepasang kasut yang sempurna sangat penting kerana dapat memberikan keyakinan buat mereka.


Bagi lelaki urban yang gemarkan fesyen mereka lebih teliti dalam memilih kasut kanvas lelaki. Memilih kasut untuk dipakai bersama seluar pendek agak mengelirukan, namun ianya dapat dielakkan jika anda mempunyai kasut yang menarik dan selesa untuk dipakai pada setiap hari. Kasut kanvas lelaki boleh dipadankan bersama hampir apa sahaja seperti seluar jeans, t-shirts, baju kemeja dan banyak lagi. Malah ianya merupakan pilihan terbaik untuk berkelah pada hujung minggu bersama si dia yang tersayang.





Membeli sepasang kasut kanvas lelaki merupakan satu keputusan yang sangat tepat bagi jejaka di luar sana. Namun sebelum anda keluar dapatkan kasut baru ada beberapa panduan berguna yang harus anda ambil tahu kerana kasut ini bukan sekadar untuk tujuan kasual malah boleh dipakai ke pejabat jika anda tahu menggayakannya bersama padanan baju dan seluar yang bersesuaian.






Pilih kasut dengan warna yang berpadanan ataupun lebih gelap daripada seluar anda.Ini kerana mendapatkan warna yang tepat dapat mengelakkan anda daripada memakai kasut dengan warna yang terlalu terang pada hari ataupun tujuan aktiviti yang salah. Pasti anda mahu elakkan daripada mengenakan kasut kasual lelaki berwarna merah yang terang bersama sepasang seluar hitam!


ZALORA adalah salah satu platform gedung online yang menawarkan service kepada pengguna diluar untuk terus menghiaskan diri dengan pelbagai fesyen terkini dengan harga yang mampu milik ! Sekarang dah takde alasan untuk tidak mengikut gaya. Dengan apps yang disediakan oleh ZALORA pastinya akan lebih memudahkan cara pembelian kasut.


Jika anda terlalu sibuk dengan kerjaya dan tidak mempunyai masa untuk keluar membeli-belah, dapatkan sahaja secara online. Ini kerana terdapat website online shopping Malaysia dan butik kasut lelaki online yang menawarkan banyak koleksi men’s shoes.


Bagi pok ucu Zalora ini bukanlah platform baru dalam dunia perniagaan online,Zalora telah popular di seluruh negara dan bukan sahaja di malaysia,Untuk membuat pilihan yang tepat terhadap kasut yang sesuai dan bergaya lebih trendy Pok Ucu Sendiri akan memilih  Men's Shoes di Zalora...


Men's Shoes zalora mempunyai banyak pilihan dan tren-trend terbaru,tawaran dan harga pun amat berpatutan,jika anda mempunyai pilihan yang sesuai terhadap Men's Shoes zalora apa tunggu lagi anda pasti tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkannya ,kerana Men's shoes zalora mempunyai padanan dan pilihan yang sesuai untuk anda bergaya lebih moden dan trendy ,rakan-rakan di pasti akan memuji anda terhadap kasut yang digayakan ...


Jadi, tunggu apa lagi – klik sahaja men’s shoes untuk lihat pelbagai tawaran kasut yang menarik yang telah disediakan oleh pihak ZALORA. Ingat tau, first impression boleh mengubah presepsi terhadap diri individu. May the best man win ! – Happy shoppingpeeps !


Sekian " terima kasih " ...

6 comments :

  1. Cantik kasut kanves . Boleh pakai jalan2 santai.

    ReplyDelete
  2. Beli dalam online memang mudah , jimat masa , jimat tenaga nak survey pun senang

    ReplyDelete
  3. pokucu biasanya beli kasut di mana?

    ReplyDelete
  4. Terbaik zalora..hihi rindu nak shopping dkt zalora

    ReplyDelete
  5. Zalora memang banyak produk yang menarik

    ReplyDelete
  6. Biasa kalau online Zalora tengok baju je tak perasan pula bab kasut ni. Hmmm.. boleh usha-usha kasut juga ni. Thanks pokucu

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates