Mangkuk tuang-tuang tak tumpah


Assalamulaikum dan Salam Sejahtera

Mangkuk tuang-tuang tak tumpah ...


Khas untuk ibu dan ayah yang mempumyai anak-anak kecil yang nakal dan tidak boleh duduk diam di waktu makan..




memang perangai anak-anak kecil suka tumpahkan makanan. Sakarang tak lagi dengan mangkuk tuang-tuang tak tumpah. Goyang ke kiri, kanan, depan, belakang, terbalik...tak berteraburrrr...


memang telalu asyik dan boleh di jadikan lagu pula ayatnya...


 " tuang-tuang tak tumpah,goyang ke kiri,kanan,depan,belakang dan terbalikkan memang tak akan teraburrrrrr.... ''

itulah ayat iklan yang begitu sedap di baca,di dengan dan menjadi pulak alunan lagu bagi pok ucu,macam- macam hal la pok ucu ini...


Warna dan rekabentuknya sangat cantik,memukau mata yang memandangnya,harganya agak murah dan mampu dimiliki,bagi kaum ibu memang tidak akan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan produk tersebut...

Harganya Hanya

Rm20 ‼
Rm20 ‼
Rm20 ‼

Limited stok!!!
Cepat-cepat  PM whatsapp ke - www.wasap.my/60183965861/Mangkukbaby


Sekian " Terima Kasih "

5 comments:

  1. Bagus produk ni..tak berselerak apabila memberi makan si manja

    ReplyDelete
  2. Inovasi dan menarik... saya simpan entri ini, nanti saya nak beli...

    ReplyDelete
  3. ehehehe/.ingatkan lagu tak tuang tuang tuang..btw, cantik sangat mangkuk ni.KIut jerni

    ReplyDelete
  4. Wah , first time tengok barangan macam ni , ibu2 yang ada anak2 comel bikeh beli mangkuju ni , confirm tak memenatkan ibu-ibu, takde lah makanan berselerak lagi

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Powered by Blogger.