GEBU SKINCARE : SALE RELAUNCHING


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

SALE RELAUNCHING

Bagi pengguna produk GEBU SKINCARE yang telah setia menggunakan produknya,Kini GEBU SKINCARE telah melancarkan satu produk terbaru yang telah di upgradekan ...

KRIM YANG LAMA SUDAH KEMBALI SEMULA!

Penantian sudah berakhir. GEBU SOAP,GEBU KRIM yang dahulunya merupakan produk pertama dari gebu skincare kini telah kembali dengan penjenamaan semula dan berwajah baru, lebih mewah ,lebih berkesan, lebih selamat dan lebih mudah!


Memperkenalkan :


Sumber dari facebook page GEBU SKINCARE HQ


RATU GEBU SKINCARE

(2 IN 1) skincare set.

MIRACLE FACE CREAM (10gm)

- Formulasi cream lama yang dikeluarkan seperti 3 tahun lepas.
- 100% sama , bau yang sama, tekstur yg sama , keberkesanan yang sama dan kandungan yang sama seperti krim dahulu.
- Fungsi utama adalah untuk mencerahkan kulit wajah, memudarkan parut jerawat,menghapus jeragat,menghapus kesan sunburn, memperbaiki tona kulit wajah, melindungi dari kulit kusam,memberi kesan glowy bila pada wajah.


(new) MIRACLE ALOE WATER SOOTHING CLEANSER (30ml)

- Cleansing water/ makeup remover dan toner diformulasi daripada ekstrak apple hijau dan aloe vera. (boleh nmpak extract apple hijau dan aloe vera dgn jelas didalam botol)
Formulasi kurang buih dan rendah pH sesuai utk kulit yg sensetif dan berparut.
- Sesuai untuk dijadikan sebagai pencuci mekap dan muka sekali gus.
- Berfungsi merawat luka luka kecil diwajah serta memberi hidrasi kepada wajah dan membantu membersih secara maksimum dan mengecilkan pori pori di muka.


krim masih lagi tekstur yang sama seperti dahulu yang tidak putus-putus mendapat sambutan yang begitu mengalakkan daripada penguna tetap Gebuskincare. Dengan penjenamaan semula ini harapan dari pihak GEBU SKINCARE HQ agar mendapat sambutan para pengguna setia produk tersebut akan lebih suka dengan penambahbaikan yg dibawakan.


Antara perubahannya adalah :

- Pencuci muka yg dulunya berbentuk sabun buku ditukarkan menjadi sabun berbentuk cecair supaya lebih hygiene dan travel-friendly. Pencuci ini sesuai dipakai bersama krim kerana rendah ph , tidak acidic , dan berfungsi utk merawat kerana mngandungi extract aloe vera dan apple hijau.
- Kotak, logo dan packaging yang lebih exclusive dan lebih trusted. Ratu Gebu Skincare ialah skincare yang sudah lama di pasaran dan penambahbaikan packaging akan memberi lebih kepercayaan kepada penguna.
- Bentuk bekas cream dan botol yg baru sesuai dgn konsep RATU. Lebih cantik, lebih royal dan eksklusif.
- Mempunyai hologram sticker , iaitu pengesahan Ratu Gebu Skincare yg tulen dan asli dikeluarkan oleh HQ untuk mengelakkan dari membeli produk tiruan dimasa akan datang.

Sumber dari facebook page GEBU SKINCARE HQ


Ratu Gebu Skincare juga memiliki kelulusan kkm dan telah pun menjalani ujian makmal berskala bagi kedua dua produk. Selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Boleh dicampur pakai dgn produk lain yang bersesuaian dengan kulit muka seperti toner, serum, essence ,face mask , dan lain 
- lain.


Harga pengenalan Ratu Gebu skincare adalah jauh lebih murah berbanding harga yang dicetak di kotak kerana kami mahu penguna yang pernah mengunakan gebuskincare dahulu guna kembali dan pastikan sendiri bahawa Ratu Gebu Skincare sama dan setanding dengan Gebuskincare yang pernah mereka pakai sejak 3 tahun dahulu iaitu berkesan,berkualiti dan hebat.


Oleh itu ,GEBU SKINCARE HQ telah mengadakan RATU GEBU LAUNCHING SALES secara combo yg memberi manfaat kepada penguna lama dan yang baru ingin mencuba Ratu Gebu Skincare.


Harga dibawah adalah promosi pengenalan besar besaran. FREE POSTAGE juga diberikan sepanjang sales berlangsung. Sales akan berlansung selama 7 hari shaja. Penjimatan berganda diberikan sepanjang penjualan Ratu Gebu Skincare dan sememangnya khas utk sales launching sahaja.


JADI JGN TUNGGU LAMA LAMA


Click link di bawah atau boleh berurusan dgn agen dan leader trusted kami
๐Ÿ˜Š
Akhir kata terima kasih diucapkan kepada rakan rakan dan penguna setia gebuskincare yg setia, kami menghargai anda dan sayang anda. Terima kasih yg tak terhingga buat semua.


suziana ( kak long)
shera
ikin


Sekian " Terima Kasih "

2 comments:

  1. Wah nak gebu pakai lah gebu skincare secara konsisten kan . Sesuai untuk semua jenis skin x

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu CCL,memang sesuai sangat untuk semua jnsi kulit,produk tersebut menggunakan bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia...

      Delete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Powered by Blogger.