Breaking

Saturday, December 9, 2017

Earning Dari NUFFNANG



Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Dapat Juga Earning Dari NUFFNANG 

Setelah lama menanti EARNING dari NUFFNANG akhirnya Pok Ucu telah mendapat ganjarannya,walaupun tak mencapai tahap yang maksima lagi,Pok Ucu tetap akan menunggu dengan penuh kesabaran dan setia terhadap NUFFNANG ....


Mesti ada yang telah CASHOUT dari NUFFNANG kan?, maklumlah la anda kan dah lama setia dengan NUFFNANG dan iklan yang bertapak kat BLOG masing-masing tetap akan ada walaupun menukar template baru....



Itulah ganjaran yang telah anda dapat bila setia dengan nuffnang,tapi nak kena raji la sikit update blog dengan artikel baru dan menarik minat pembaca...


syukur alhamdulillah Pok Ucu masih lagi setia dengan NUFFNANG walaupun sebelum ini tak pernah naik pun earning,Bersabar dan terus bersabar untuk menunggu kejutan dari NUFFNANG...

Banyak juga tip-tip dan tutoriol saya belajar dari blogger lain,akhirnya inilah hasilnya bila anda dapat bila berusaha untuk bersabar,Pok Ucu rasa baru sahaja tak sampai 3 bulan pun siarkan IKLAN NUFFNANG ini,akhirnya dapat juga hasil walaupun sedikit...

Suka sangat-sangat bila dah ada EARNING dari NUFFNANG ini,iklan yang disiarkan pun sangat popular...


Sekian " Terima Kasih " ....

9 comments:

  1. Memang kena bersabar sikit ngan nuff. Cik Renex lama dengan nuffnang since 2010. Baru tiga kali cashout huhu

    ReplyDelete
  2. betul tu kena bersabar🤗 sha pun baru je guna nuffnang ni

    ReplyDelete
  3. CCL pun masih setia dengan nuffnang , kumpul sikit-sikit lama - lama boleh cashout

    ReplyDelete
  4. Hebat tu... Liez dh lama ada nuffnang pun br berapa je... tahniahhh pokucu

    ReplyDelete
  5. nuffnang akak lagi la sedih RM1 jee... ha ha ha x tau la cam na ada blog yg sampai ratus2 ribu riban sebulan, n boleh jadi income tetap sebagai blogger...

    ReplyDelete
  6. Dah lama dah saya tak guna nuffnang ni.

    ReplyDelete
  7. Kesabaran tu memang penting.. biar sikit tapi konsisten pasti membuatkan hasil

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News