Sistho Lipmatte ada 5 warna



Sistho lipmatte ada 5 warna   |   Assalamualaikum dan salam sejahtera


Nak cuba lipmatte yang kualiti setanding dengan lipmatte antarabangsa ?


Cantik-cantik si gadis yang menggunakan Sistholipmatte..



Jom cuba #sistholipmatte sakarang !!!

Sistho Lipmatte ada 5 warna semuanya ...


1. Kiss love 

warna kemerahan yang memukau...



2. Baby muah 

agak lembut juga warna sebegini...



3. Sweet talker 

Seakan-akan warna pink yang begitu lembut dan memukau...



4. Talkative 

nak kata warna peace pun bukan, warna pink pun bukan, tapi agak cantik juga kalau perempuan yang berkulit cerah memakainya...



5. No lies

Pekatnya warnanya, nampak seperti warna merah yang begitu pekat....





itulah 5 warna yang ada ...



Kenapa Sistho Lipmatte dikatakan setanding lipmatte antarabangsa?

Beware lipmatte sistho akan bagi effect luar biasa. Bersaka sangat taw..sebab:


-  tak merekah
-  tak mengeringkan bibir
- meresap pada bibir
- beri kesan gebu seakan baldu
- tampak bibir lebih penuh dan menawan
- senang ditanggalkan
-  tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir
- bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
-  bukan lipmatte biasa biasa


Berminat dengan Sistho Lipmatte ini, pm tepi or whatsapp laju-laju tahu ke  01119994755 ...


Sekian " terima kasih " ...


Comments
6 Comments

6 comments

AimNub Haris said...

DONE follow back Pok Ucu Helmi.. :)

by the way, yang Sweet Talker tu cantik color nya.. hehehehehe..

...

Najah Mustapa said...

menarik! tpi saya suka pada warna rare seperti biru, hijau, kuning.

Kaklong Chan said...

Cantiknya warna sweet talker tuu. ^_^

Rabiahtul Adawiyah said...

suak baby muah..warna lembut

Zuhaira Nasrin said...

Nama dia semua lawa dan sesuai dengan warna.

irazulkeffele said...

Amboi nama dah macam nak kena beli semua je dahtu pakai ikut mood hahha

Powered by Blogger.