MY NAME IS POK UCU [dot] COM

Personal lifestyle blogger photography and others...

Tuesday, November 7, 2017

Sistho Lipmatte ada 5 warna



Sistho lipmatte ada 5 warna   |   Assalamualaikum dan salam sejahtera


Nak cuba lipmatte yang kualiti setanding dengan lipmatte antarabangsa ?


Cantik-cantik si gadis yang menggunakan Sistholipmatte..



Jom cuba #sistholipmatte sakarang !!!

Sistho Lipmatte ada 5 warna semuanya ...


1. Kiss love 

warna kemerahan yang memukau...



2. Baby muah 

agak lembut juga warna sebegini...



3. Sweet talker 

Seakan-akan warna pink yang begitu lembut dan memukau...



4. Talkative 

nak kata warna peace pun bukan, warna pink pun bukan, tapi agak cantik juga kalau perempuan yang berkulit cerah memakainya...



5. No lies

Pekatnya warnanya, nampak seperti warna merah yang begitu pekat....





itulah 5 warna yang ada ...



Kenapa Sistho Lipmatte dikatakan setanding lipmatte antarabangsa?

Beware lipmatte sistho akan bagi effect luar biasa. Bersaka sangat taw..sebab:


-  tak merekah
-  tak mengeringkan bibir
- meresap pada bibir
- beri kesan gebu seakan baldu
- tampak bibir lebih penuh dan menawan
- senang ditanggalkan
-  tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir
- bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
-  bukan lipmatte biasa biasa


Berminat dengan Sistho Lipmatte ini, pm tepi or whatsapp laju-laju tahu ke  01119994755 ...


Sekian " terima kasih " ...


6 comments:

  1. DONE follow back Pok Ucu Helmi.. :)

    by the way, yang Sweet Talker tu cantik color nya.. hehehehehe..

    ...

    ReplyDelete
  2. menarik! tpi saya suka pada warna rare seperti biru, hijau, kuning.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya warna sweet talker tuu. ^_^

    ReplyDelete
  4. Nama dia semua lawa dan sesuai dengan warna.

    ReplyDelete
  5. Amboi nama dah macam nak kena beli semua je dahtu pakai ikut mood hahha

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...