Okaya Eyebrow Gel

Ada produk terbaru dan masih panas lagi di pasaran Malaysia, dijangka akan menjadi viral, produk kecantikkan untuk kaum hawa...


Okaya Eyebrow Gel


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Produk kecantikkan untuk perempuan, okaya eyebrow gel sudah dikeluarkan...


- Wow Baby Okaya dah Keluarlahh..



Itulah Okaya eyebrow gel


Alhamdulillah...kepada peminat-peminat eyebrow..perkenalkan baby baru OKAYA...jeng..jeng...jeng... 

Ini dia EYEBROW OKAYA yang mudah dioles, warna yang menjadi trend masa kini. Nantikan toturial dari MUA2 yang hebat...

Produk yang bakal menjadi tsunami selepas foundation yang menjadi igauan semua peminat mekap MUA hot Malaysia...

Jika anda berminat dan ingin memiliki produk okaya eyebrown gel ini, boleh order melalui whatsapp pok ucu terus www.wassap.my/601137415783 ....


Sekian " terima kasih " ...
Comments
3 Comments

3 comments

Sheila Adziz said...

dah lama juga tak pakai eye brow... menrik gak ni... mula rasa nak mencarinya... hehe

Cikgu Iza said...

dofollow blog ni..

kepada yang suka bersolek tu bolehlah rebut peluang ni, cuba produk ni pulak kan..

Rabiahtul Adawiyah said...

tak pernah pakai eyebrow

Powered by Blogger.