Lirik Lagu Encik Mimpi - Rindu Di Jiwa



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Lirik Lagu Encik Mimpi - Rindu Di Jiwa


Lagu ini mengisahkan tentang 2 orang kawan rapat yang sebenarnya kedua-dua saling mencintai antara satu sama lain namun tidak pernah meluahkan perasaan masing-masing. Kedua-duanya takut jika meluahkan, hubungan kawan rapat yang terbina akan rosak dan mungkin akan menimbulkan rasa kurang selesa. Sehinggalah salah seorang bertemu teman baru, barulah kedua-dua tahu perasaan cinta yang terpendam antara mereka, namun semuanya telah terlambat.

Lirik Lagu "Rindu Di Jiwa" dari Encik Mimpi. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Encik Mimpi dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label MVM Music. Berikut kutipan lirik lagunya "Mengapa sukar ku luahkan rasa yang lama ku pendamkan sesungguhnya kau yang akus …". 
Lirik Lagu Rindu Di Jiwa



sumber dari Google



Details

Penyanyi : Encik Mimpi
Judul Lagu : Rindu Di Jiwa
Album: Single
Label : MVM Music

“Rindu Di Jiwa" merupakan single terbaru dari Encik Mimpi. Berikut Lirik Rindu Di Jiwa Lagu yang dinyanyikan oleh Encik Mimpi. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Rindu Di Jiwa

Mengapa sukar ku luahkan
Rasa yang lama ku pendamkan
Sesungguhnya kau yang akus ayang
Ku ingin kau pun turut merasakan

Tak pernah sekali ku ingini
Semua kan berakhir begini
Sesungguhnya aku menyesali
Tak terluahkan rasa dalam hati

Kini tiada lagi cara untuk ku katakan
Kau telah pergi yang tinggal hanya kenangan
Belum sempat untuk aku menyatakan
Kau insan yang aku dambakan

Maafkanlah aku
Kerna menafikan cinta
Tak ku sangka
Masa tak izinkan kita

Kini tinggal
Hanya aku yang sengsara
Menanggung rindu di jiwa

Kini tiada lagi cara untuk ku katakan
Kau telah pergi yang tinggal hanya kenangan
Belum sempat untuk aku menyatakan
Kau insan yang aku dambakan

Maafkanlah aku
Kerna menafikan cinta
Tak ku sangka
Masa tak izinkan kita

Kini tinggal
Hanya aku yang sengsara
Menanggung rindu di jiwa


screenshoot dari klip video


Dengarkan di telefon anda melalui apps:

Download Ring Tone Encik Mimpi untuk peluang bercuti ke bandung bersama Encik Mimpi secara percuma. upload bukti pembelian ringtone di laman social anda dan tag Encik Mimpi di Instagram: @Encikmimpi_official @mvm_production Facebook: https://www.facebook.com/EncikMimpiMu... dan https://www.facebook.com/mvmproduction/ atau emailkan ke encikmimpi_production@yahoo.com


Hiburkan pemanggil anda dengan caller ringtone Rindu Di Jiwa - Encik Mimpi

Cara-cara baru utk dapatkan CRT:
(Maxis Music Unlimited websites, anda boleh manage CRT anda di websites ini juga)
(CallerTunes by Digi Telecommunications Sdn Bhd, anda boleh manage CRT anda di CT Apps ini juga)

Encik Mimpi - Rindu Di Jiwa (Verse)
Maxis / Hotlink (CRT): Dail *131*576400# 
DiGi (CT): Dail *233*2932984# 
UMobile (CRM): SMS CRM 6992310 to 28383 
Celcom (CMT): Dail * 323 * 291805#

Encik Mimpi - Rindu Di Jiwa (Chorus)
Maxis / Hotlink (CRT): Dail *131*576401# 
DiGi (CT): Dail *233* 2932985# 
UMobile (CRM): SMS CRM 6992311 to 28383 
Celcom (CMT): Dail * 323 * 291806#
Category
Music
License
Standard YouTube License
Music
"Rindu Di Jiwa" by Encik Mimpi (iTunes) 


Sekian " Terima Kasih "

1 comment:

  1. Dah lama diam encik mimpi ni .tetiba keluarkan lagu baru . Ccl belum dengar lagi ni

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Powered by Blogger.