Header Ads

Syoknya Jana Income Dengan Shopback

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hah!!! Anda mesti terkejut bukan bila membaca tajuk entry pok ucu pada kali, bukan apa nak bagi tahu tentang shopback...

Apa itu shopback? 
Shopback bermaksud membeli balik,dimana anda akan mendapat cashback(bayaran balik) dari
shopback...



Download Pada phone android anda di playstore...

Di zaman yang canggih ini memang senang untuk membeli belah (shopping) online...

Banyan aplikasi dan website yang ada untuk anda membeli belah (shopping)...

Antaranya ialah ;

- LAZADA
- LELONG
- MUDAH
- ALI EXPRESS
- 11 STREET
- COROUSELL
- SHOPPE
 
Dan lain-lain lagi...

Ok!!! Pok ucu nak cerita pasal shopback, anda boleh membeli belah (shopping) sambil berjimat dengan shopback, nak tahu caranya macam mana? 

Anda perlu mendaftar dahulu di shopback, untuk mendaftar anda perlu >> klik disini << dan boleh rujuk disini
>>cara mendaftar akaun shopback<<

Selepas settle semua yang anda buat, akaun shopback pun dah ada, boleh la log in ke akaun shopback, bila log in nanti anda akan lihat betapa banyaknya pilihan laman websites dan discount yang diberikan oleh shopback, anda pasti akan terbeliat biji mata nanti...



Laman website Yang popular Di shopback, yang pastinya lazada pun ada juga...

Pada 4/10/2017, saya membeli barang di laman website lazada, barang yang saya beli adalah ;



Flavettes vitamin C, apa yang istimewa tentang vitamin tersebut boleh rujuk di sini
>>flavettes vitamin C<< ...

Memang terbaik flavettes vitamin c, rasanya pun sedap dan akan memberi tenaga kepada anda setiap pagi...

Bukan itu sahaja yang saya beli,pok ucu cuba membeli to-up di laman lazada, sebelum memasuki laman lazada pok ucu memasuki dahulu applikasi shopback. ..



Menu utama shopback, pelbagai pilihan yang ada, jika anda nak beli to-up, boleh pilih reload. ..



Tunggu sebentar dan akan keluar pilihan seperti di bawah 


Lihat la percent yang shopback bagi, memang jimat sangat-sangat, pilihan lain yang ada


Setelah anda membuat pilihan dan menekan pada button SHOP NOW


Keluarlah seperti ini, taipkan no phone anda dan pilih operator yang ada...

Nak log in akaun LAZADA pun boleh, tak nak log in akaun LAZADA pun boleh, mana-mana pun boleh...

Setelah semuanya selesai, tak sampai 1 jam dan tak payah nak tunggu sampai 24jam, income tut tut
Tut terus masyukkk ke akaun Shopback anda, to-up pun terus automatik masyukkk juga...



Syukur alhamdulillah , inilah income bersih yang saya dapat buat sementara waktu ini...

Sekian "terima kasih" ...

7 comments

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Pernah dengan tentang shopback ni . Tapi tak pernah nak install apps dia .

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Pernah dengan tentang shopback ni . Tapi tak pernah nak install apps dia .

Zuhaira Nasrin said...

wow dah masyuk duit pokucu. hehe

Aisya Ismail said...

Selalu juga guna shop back ni.. memang berbaloi..

Abam Kie said...

Dah download tp x guna lg.

Fieza Sani said...

yup, agak menarik shopping gunakan shopback ni..dpt balik cashback..sikit2 lama2 jadi bukit.Dah membukit RM dalam akaun, boleh cash out plak..hehe

sya mimie said...

Sllu dgr pasal shopback ni. Tapi x guna ni. Guna yang lain. Hehe

Powered by Blogger.