Breaking

Monday, October 9, 2017

Style Rambut Bagaimana Yang Sesuai Dengan Pok Ucu???

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pok ucu memang susah sikit nak gunting rambut, sebab malas sangat nak style-style pakai gel, wax dan pomade bagai...



Sekarang ini nampak agak serabai dan tidak kemas, abaikan jerawat yang ada...


Memandangkan sekarang ini terlalu panjang sangat rambut pok ucu, pok ucu cuba la google cari "men hairstyle 2017", bila dah jumpa...



style yang pertama,
Tak tebal, tak nipis, tak panjang dan agak sesuai jugak dengan bentuk muka pok ucu...


Style ke - 2,



Style ke - 3



Style ke - 4



Style ke - 5


Style ke - 6


Style ke - 7


Style ke - 8


Style ke - 9


Style ke - 10

Dan yang terakhirnya ;




itulah style-style rambut yang pok ucu berkenan sangat nak cuba buat nanti...


Sebelum Ini pun pok ucu pernah gunting rambut dan buat macam-macam style, Contohnya ;



Style rambut apa entah, style rambut seperti adam lambert,kononnya peminat setia la sangat...

Tapi lepas ini pok ucu hendak cuba gunting style macam ini



Nampak kemas tak?

Handsome tak kalau pok ucu gunting style macam tu?

Apa pendapat anda tentang style rambut yang pok ucu cadangkan ini, sesuai tak dengan pok ucu?

Kalau anda ada cadangan yang ingin di kemukakan, sila komen ok!!! Nanti pok ucu cuba pertimbangkan...


Sekian " terima kasih " ...

8 comments:

  1. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  2. style no 6 mungkin sesuai untuk pokucu .yang penting kemas

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News