Bagaimana Nak Yakinkan Bitcoint Adalah Duit ?

Bagaimana Nak Yakinkan Bitcoint Adalah Duit ?   |   Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Bagaimana Nak Yakinkan Bitcoint Adalah Duit ?


pok ucu nak kongsikan serba sedikit mengenai BITCOINT dan bagaimana nak yakinkan pada semua orang tentang BITCOINT ...



sumber dari google



Bagaimana untuk yakinkan kita bahawa BITCOIN adalah duit @ matawang yang diterima pakai ??


Anda boleh klik link currency exchange dibawah...

Boleh lihat harga semasa bitcoin...

1. https://www.google.com/search?q=1+BTC+to+MYR&cad=h

2. http://www.xe.com/currencyconverter/convert

Website Wikipedia secara detail telah bercerita tentang bitcoin ni,siapa pencipta bitcoin?

bagaimana berlaku transaksi bitcoin?

berapa jumlah yang dicipta dan bagaimana bitcoin dikawal..

https://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin


sumber dari google



Siapa dan syarikat mana yang terlibat dalam dunia bitcoin ini serta berapa nilai yang sudah di laburkan anda boleh lihat di*

https://www.coindesk.com/bitcoin-venture-capital/

Anda boleh lihat bank-bank dan company-company gergasi telah terlibat dalam dunia bitcoin ini...

Adakah mereka ini saja2 meabur jika dalam bisnes ini tidak menjanjikan keuntungan yang besar?????

Bagaimana cara untuk kita mengunakan matawang bitcoin ini ?

Anda boleh lihat video-video dari youtube dibawah bagaimana bitcoin digunakan di dunia

https://www.youtube.com/user/MrDisk2011






Adakah MALAYSIA menerima matawang bitcoin ini ?

Saya bagi link untuk anda lihat dan terpulang pada anda membuat keputusan

1. Berita TV di malaysia telah mengeluarkan satu berita mengenai kenyataan BNM@bank negara malaysia https://www.youtube.com/watch?v=89BJyboWhnc

2. Berita-berita dari media elektronik & online

A. https://www.coindesk.com/malaysias-central-bank-close-draf…/

B. https://cointelegraph.com/…/nem-partners-with-malaysian-dig…

C. http://www.utusan.com.my/…/garis-panduan-crypto-diperkenal-… 

utusan malaysia

Sekarang terpulang pada anda untuk percaya atau tidak BITCOIN adalah teknologi kewangan masa hadapan,Dikala kita masih mengkaji sudah ramai yang telah mengambil peluang awal dengan mengumpul sebanyak yang boleh dalam simpanan masing2...






Latest harga 1 BITCOIN


SEKIAN " TERIMA KASIH " ...
Comments
2 Comments

2 comments

atiehilmi dot com said...

waa.. sekarang ni ramai dah buat Bitcoin.. kakak tak tau flow dia cemana.. hee~ tapi selalu jugak tengok.. naik laju betul ya..

Pok_Ucu HELMI said...

bitcoin ini memang laju sangat2 naik, jom buat income sama2...

Powered by Blogger.