Skip to main content

Printcious Design Barangan Dengan Logo Dan Gambar Sendiri

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Nak surprisekan pada orang tersayang atau kawan-kawan dengan barang-barangan design sendiri?

Orang yang istimewa dan teristimewa pasti suka dengan hadiah yang anda berikannya, kerana cetakan gambar pada produk yang sangat menarik dan clear seperti gambar real, perghhh!!! Siapa yang tak nak kalau dapat gift seperti itu...

Saya ingin memperkenalkan kepada anda Apa itu printcious?
Printcious ialah company percetakan online...

Banyak pilihan produk yang ditawarkan oleh printcious, antaranya ialah ;



Barangan peribadi yang anda boleh tempah...


Banyak lagi pilihan barangan peribadi yang boleh anda buat koleksi...


memang cantik-cantik bila barangan tersebut hasil dari kretiviti dan pilihan design dari anda...


anda pasti akan berpuas hati dengan hasilnya nanti...


phone case pun anda boleh membuat cetakkan gambar sendiri dan design yang anda mahukan...

pilihan design pada barangan pun memenuhi keperluan dan citarasa anda, saya sangat berkenan pada mug, nanti saya akan buat order untuk memberi free gift pada sahabat kelab blogger...



cantik tak barangan yang telah di cetak gambar? Mesti cantik kan, gilerrr!!! Tak cantik sebab gambar nampak jelas sangat-sangat...

saya memang suka pada create magic mug, bila masukkan air panas secara magicnya akan keluar gambar kita, hehehe!!! Suprise kan?

Itulah antara barangan yang menjadi pilihan saya dari printcious,barangan lain untuk peribadi dan company pun banyak pilihan yang diberikan, jika anda masuk ke laman websi...
website printcious nati pasti akan terpukau dengan barangan dan design yang ada, first time saya masuk memang nak order dan tempah semua barang yang ada, anda juga boleh design sendiri dengan printcious,untuk penjimatan dan discount dari printcious, jom daftar ahli printcious  >> klik here << , saya sudah mendaftar, bila ada budget nanti nak order dan buat tempahan create magic mug banyak-banyak, harap-harap dapat discount dari printcious...

untuk maklumat lanjut Boleh rujuk ;

website
http://www.printcious.com/

Facebook page
@printcious 

Instagram
@printcious

Sekian "Terima kasih" ...

Comments

  1. Byk brg2 yg boleh kita design dr website printcious ni kan.

    ReplyDelete
  2. tak redeem lagi voucher menang haritu hahaha

    ReplyDelete
  3. hari tue ccl ada redeem tshirt dengan printcious ,alhamdulillah berpuas hati sangat

    ReplyDelete
  4. magic mug cam tu ke... syok tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Popular posts from this blog

Resepi Kek Span Vanilla Lembut Dan Gebu Sukatan Cawan

Assalamualaikun Dan Salam Sejahtera

Resepi Kek Span Vanilla Lembut Dan Gebu Sukatan Cawan


















Penyediaan bahan untuk memasak resepi ini memang ringkas dan gerenti sedap..huhu. Itu pun kalau anda ikut resepi dengan betul. Jadi, antara bahannya adalah..

Resepi Wajik ATAU Pulut Manis Sedap

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera
Resepi Wajik ATAU Pulut Manis Sedap


Bahan-bahan diperlukan:
500gm beras pulut (lbh kurang 3 1/2 cwn arcopal) *300gm gula melaka @ gula merah *200gm gula pasir bahan * dimasak dengan 1 cawan air 2 cawan santan pekat 1 helai daun pandan Daun pisang utk alas talam/loyang 4-6 @ lebih ulas durian (diambil isinya) - bagi yg suka durian.. idea dari zaina.. Cara menyediakan dan memasak:
*Kaedah kukus-
Beras pulut dibersihkan dan direndam selama 4 jam dan dikukus selama 30 minit- sambil dibalik2kan gaul dengan sedikit santan cair & secubit garam
*Kaedah tanak di rice cooker-
3 1/2 cwn pulut+ 3 1/2 cwn santan cair + secubit garam (hanya dibalik2kan ketika mendidih kemudian biarkan..utk menghasilkan pulut yg gebu)
*Kaedah masak pulut guna microwave-
3 1/2 cawan beras pulut 3 1/2 cawan santan cair, sedikit garam..panaskan selama 20 minit Rebus gula melaka & gula pasir dengan 1 cawan air..setelah larut & mendidih, hendaklah di tapis Panaskan semula gula yg ditapis tadi…

RESEPI PUDING ROTI KUKUS BERKUAH SOS KASTARD

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


RESEPI PUDING ROTI KUKUS BERKUAH SOS KASTARD

PUDING ROTI KUKUS





BAHAN- BAHAN 5 keping roti gardenia ( roti lain pun boleh la )
2 biji telur
4 sudu besar gula
1 sudu kecil esen vanila
1 tin susu cair
2 sudu butter
Kismis ( beli je 1 kotak kecil )

CARA- CARANYA :
1.Masukkan telur, gula, esen vanila ke dalam satu bekas, mixer sampai sekata / kembang (nak guna blender pun boleh) 2.Masukkan susu cair, kacau sekata. 3.Ambil roti, sapukan butter depan dan belakang (kalau nak carik-carikkan pun boleh ya!) susun dalam loyang. 4.Tuang ke semua adunan ke atas roti dalam loyang, dan tabur kismis. 5.Kukus selama 20-25 minit.

SOS KASTARD
BAHAN-BAHAN

2 sudu besar tepung kastard
2 sudu besar gula
1 tin susu cair
1 sudu kecik esen vanila.

CARA-CARA MEMBUATNYA
1.Masukkan semua bahan di atas, masak atas api perlahan, kacau sampai masak.
pastikan di kacau untuk mengelakkan ianya berketul.






Credit to Fb Page
Resepi masakan malayu

Sekian " Terima Kasih " ...