Header Ads

Printcious Design Barangan Dengan Logo Dan Gambar Sendiri

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Nak surprisekan pada orang tersayang atau kawan-kawan dengan barang-barangan design sendiri?

Orang yang istimewa dan teristimewa pasti suka dengan hadiah yang anda berikannya, kerana cetakan gambar pada produk yang sangat menarik dan clear seperti gambar real, perghhh!!! Siapa yang tak nak kalau dapat gift seperti itu...

Saya ingin memperkenalkan kepada anda Apa itu printcious?
Printcious ialah company percetakan online...

Banyak pilihan produk yang ditawarkan oleh printcious, antaranya ialah ;



Barangan peribadi yang anda boleh tempah...


Banyak lagi pilihan barangan peribadi yang boleh anda buat koleksi...


memang cantik-cantik bila barangan tersebut hasil dari kretiviti dan pilihan design dari anda...


anda pasti akan berpuas hati dengan hasilnya nanti...


phone case pun anda boleh membuat cetakkan gambar sendiri dan design yang anda mahukan...

pilihan design pada barangan pun memenuhi keperluan dan citarasa anda, saya sangat berkenan pada mug, nanti saya akan buat order untuk memberi free gift pada sahabat kelab blogger...



cantik tak barangan yang telah di cetak gambar? Mesti cantik kan, gilerrr!!! Tak cantik sebab gambar nampak jelas sangat-sangat...

saya memang suka pada create magic mug, bila masukkan air panas secara magicnya akan keluar gambar kita, hehehe!!! Suprise kan?

Itulah antara barangan yang menjadi pilihan saya dari printcious,barangan lain untuk peribadi dan company pun banyak pilihan yang diberikan, jika anda masuk ke laman websi...
website printcious nati pasti akan terpukau dengan barangan dan design yang ada, first time saya masuk memang nak order dan tempah semua barang yang ada, anda juga boleh design sendiri dengan printcious,untuk penjimatan dan discount dari printcious, jom daftar ahli printcious  >> klik here << , saya sudah mendaftar, bila ada budget nanti nak order dan buat tempahan create magic mug banyak-banyak, harap-harap dapat discount dari printcious...

untuk maklumat lanjut Boleh rujuk ;

website
http://www.printcious.com/

Facebook page
@printcious 

Instagram
@printcious

Sekian "Terima kasih" ...

8 comments

Rabiahtul Adawiyah said...

wow ramai yg order ni kan..

C i k R e n e x said...

Byk brg2 yg boleh kita design dr website printcious ni kan.

farhanna jafri said...

tak redeem lagi voucher menang haritu hahaha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

hari tue ccl ada redeem tshirt dengan printcious ,alhamdulillah berpuas hati sangat

Sheila Adziz said...

magic mug cam tu ke... syok tu...

Pok_Ucu HELMI said...

ye memang macam itu...

Pok_Ucu HELMI said...

ye, saya pun belum redeem lagi...

Pok_Ucu HELMI said...

ye betul tu...

Powered by Blogger.