Header Ads

Power Bank

Assalamualaikum dan salam sejahtera

minggu lepas pokucu cuti dan datang berjalan-jalan ke kota bharu...

Sesampai sahaja di kb ,sy singgah di kb mall,masuk dalam kb mall pokucu hanya ingin tuju pada beberapa kedai dan survey harga power bank..





Cari punya cari, jumpa satu kedai ni,bila tengok harga murah dari kedai lain, pokucu pun bertekad untuk belinya..

Harganya RM50, hmmm!!! Terpaksa la kena beli sebab nak pakai, masa itu terlalu terdesak sebab bateri phone habis...




Rasa menyesal pulak beli sebab time itu duit belanja cuma ada RM80 sahaja, nak jual balik rasanya tiada orang nak beli kot!!!

Sekian "terima kasih" ....

12 comments

Rabiahtul Adawiyah said...

Rabia pun beli powerbank..akak yg jual powerbank tu cakap mahal sgt rabia beli powerbank tu..sbb powerbank ni tahan lasak kot..hehe

Mas_FVOME said...

xpa la berbaloi kot..powerbank penting gak pok ucu

Fieza Sani said...

Okey le tu..kat kb dpt murah..

Sheila Adziz said...

Hehe... A aa dah jatuh gred secondhand tu harga kena down juga insyaallah mesti ada yg beli

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Biasanya kalau bateri phone habis kenalah pergi kedai mamak kejap cari port plug...hehehe :)

sis gee said...

powerbank dah jadi keperluan sekarang!wajib bawa ke mana sahaja..haha

Shikin Razali said...

Saya pun terpikir jugak nak beli powerbank satu lagi sebab yang sedia ada nie selalu berebut dengan hubby.. tapi selalunya dia yang banyak pakai...

Najah Mustapa said...

Saya selalu beli powerbank kat lazada sbb time dale tu boleh dapat murah gile utk 20000mAH. Kalau nk jual balik powerbank boleh try jual kat carousell.

Cik Ash said...

Cik ash powerbank tak pernah beli.. Dapat hadiah menang giveaway aritu loni boleh guna lagi..

Lea Azleeya said...

Okla harga camtu... power bank penting kekalau travel..

eazaq .... said...

Brp mAH tu.. Saya ada beberapa power bank dapat free. Event company Alhamdulillah.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

terpikir jugak nak beli powerbank yang baru , tengah survey dalam lazada. harga murah2 jugak , tapi takut jugak nak beli dapatnya yg tak ori ,memang naya

Powered by Blogger.