Meletopnya Giveaway Dari POK UCU (HELMI)

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Memandangkan sudah dua kali pokucu membuat tempahan template blog dari siti awadah (sishawa), pokucu mengambil keputusan untuk bekerjasama untuk membuat satu contest,pokucu cuba berbincang dan memberi cadangan pada beliau tentang contest tersebut..

Memandangkan waktu itu masih awal bulan, katanya tidak sesuai untuk membuat contest, kerana ramai sahabat blogger menjalankan giveaway, contest dan lain-lain lagi pertandingan...

Siti awadah (sishawa) mencadangan pada saya tarikh pelancaran contest tersebut ialah 15 september 2017-15 oktober 2017 (selama sebulan),puas jugak pokucu memikirkan tentang tajuk contest tersebut...

Akhirnya pokucu membuat keputusan untuk memilih tajuk "giveaway contest support me pokucu by sishawa" ....

Pokucu memberi sepenuhnya kepercayaan pada siti awadah (sishawa) untuk menguruskan contest tersebut, pokucu hanya memberikan budget RM200  untuk sponsor hadiah keseluruhannya...



Di harap penyertaan melebihi target yang dimahukan,memang hadiah-hadiahnya agak lumayan dan akan terbeliak biji mata bila anda semua lihat, betul tak?

Terma/syarat-syarat penyertaan yang di buat oleh pokucu/sishawa agak senang dan mudah di ikuti..


Segala keputusan dan pemilihan pemenang akan dibuat oleh saya sendiri, secara rawak atau manual...

segala terma dan syarat
>>>sila klik disini untuk join<<<


Sekian "terima kasih" ...
Meletopnya Giveaway Dari POK UCU (HELMI) Meletopnya Giveaway Dari POK UCU (HELMI) Reviewed by Pok_Ucu HELMI on September 15, 2017 Rating: 5

16 comments:

  1. Mmg meletop...
    Nnt mrs pip join ya...

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik ni insyaAllah nanti cik ash join support friend BPT

    ReplyDelete
  3. Erm... Menarik sgt ni... Insyaallah sy join nti

    ReplyDelete
  4. Kak Pip dah join ...
    blog Pokucu ni nampak clean n fresh.
    warna yang digunakan minimalist dan sedap mata memandang.
    hope sentiasa sukses berblogging ...

    ReplyDelete
  5. tahniah semoga giveaway berjalan dengna lancar

    ReplyDelete
  6. jom jom pakat join... hadiah boom boom ni :D

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah nak joinnnn tapi nak kena godek2 dulu blog Pokucu baru boleh komen pasal blog ni, hahaha, over :P

    ReplyDelete
  8. Good luck pada yang menyertai Giveaway PokUcu.. :)

    ReplyDelete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Powered by Blogger.