Header Ads

Meletopnya Giveaway Dari POK UCU (HELMI)

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Memandangkan sudah dua kali pokucu membuat tempahan template blog dari siti awadah (sishawa), pokucu mengambil keputusan untuk bekerjasama untuk membuat satu contest,pokucu cuba berbincang dan memberi cadangan pada beliau tentang contest tersebut..

Memandangkan waktu itu masih awal bulan, katanya tidak sesuai untuk membuat contest, kerana ramai sahabat blogger menjalankan giveaway, contest dan lain-lain lagi pertandingan...

Siti awadah (sishawa) mencadangan pada saya tarikh pelancaran contest tersebut ialah 15 september 2017-15 oktober 2017 (selama sebulan),puas jugak pokucu memikirkan tentang tajuk contest tersebut...

Akhirnya pokucu membuat keputusan untuk memilih tajuk "giveaway contest support me pokucu by sishawa" ....

Pokucu memberi sepenuhnya kepercayaan pada siti awadah (sishawa) untuk menguruskan contest tersebut, pokucu hanya memberikan budget RM200  untuk sponsor hadiah keseluruhannya...



Di harap penyertaan melebihi target yang dimahukan,memang hadiah-hadiahnya agak lumayan dan akan terbeliak biji mata bila anda semua lihat, betul tak?

Terma/syarat-syarat penyertaan yang di buat oleh pokucu/sishawa agak senang dan mudah di ikuti..


Segala keputusan dan pemilihan pemenang akan dibuat oleh saya sendiri, secara rawak atau manual...

segala terma dan syarat
>>>sila klik disini untuk join<<<


Sekian "terima kasih" ...

16 comments

Mrs Pip said...

Mmg meletop...
Nnt mrs pip join ya...

Cik Ash said...

wahhh menarik ni insyaAllah nanti cik ash join support friend BPT

Sheila Adziz said...

Erm... Menarik sgt ni... Insyaallah sy join nti

Mrs Pip said...

Kak Pip dah join ...
blog Pokucu ni nampak clean n fresh.
warna yang digunakan minimalist dan sedap mata memandang.
hope sentiasa sukses berblogging ...

Zuhaira Nasrin said...

nati aira join tauuu pok ucu!

aRzMoHa said...

tahniah semoga giveaway berjalan dengna lancar

SITI AWADAH said...

jom jom pakat join... hadiah boom boom ni :D

Adam Rimiey said...

Insyaallah, Aamiiinnn. ..

Adam Rimiey said...

jemput join ok...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

InsyaAllah CCL akan join

Noor Maizan said...

InsyaAllah nak joinnnn tapi nak kena godek2 dulu blog Pokucu baru boleh komen pasal blog ni, hahaha, over :P

Shikin Razali said...

Dah join Pokucu.. =)

Adam Rimiey said...

jkm join...

Adam Rimiey said...

ok, godek puas-puas ok...

Adam Rimiey said...

ok, Terima kasih, good luck...

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Good luck pada yang menyertai Giveaway PokUcu.. :)

Powered by Blogger.