Breaking

Sunday, September 24, 2017

Banyaknya Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila di beritahu pada sahabat blogger lain, mereka akan cakap, ada masa ke nk update bnyak-banyak blog?

Saya memberitahu, ada masa untuk update blog walaupun ada 10 blog, cara saya adalah kena pandai bahagikan hari update update blog tersebut.

Contoh ;

Dalam seminggu ada 7 hari, so 7 hari tu kena la bahagi dengan 3 blog, misalnya 2 hari untik blog pertama, 2 hari untuk blog ke-2 dan 3 hari untuk blog yang ketiga, memang kena perah otak untuk cari idea, supaya artikel postnya berlainan...

Blog yang pokucu ada sekarang ini memang berlainan nama, kay_miey merupakan nama panggilan yang diberikan oleh sepupu saya, senang tak nak panggil nama kay_miey?kalau susah nak sebut, panggil jer pok_ucu...


Senarai blog yang pok_ucu ada ;



Blog #1 - http://www.kmieyabdulrahman.net/



blog #2 pok_ucu https://www.kaymiey2428.blogspot.com/



blog #3 - http://www.pokucu.com/


Memang sukar untuk menjaga ketiga-tiga blog tersebut, yang selalu pokucu update http://www.pokucu.com/ , sebab terlalu ramai follower dan sentiasa ada sahaja komen...

Pokucu nak ucapkan jutaan terima kasih pada sahabat blogger yang sudi follow dan komen...


Agak-agak sesuai tak artikel post ini  dikategorikan Sebagai personal?


Sekian "terima kasih" ....

13 comments:

  1. blog pak ucu ke yang byk... Ada brapa byk blog? sempat ye update... apa pun all the best pakucu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf post ni blum siap sepenuhnya lagi...

      Delete
  2. banyaknya blog pokucu, aira 1 ni pun mace hmmm.. hahaha

    ReplyDelete
  3. wahh..1blog ni pon rasa mcm xcukup masa je nk update.huhu.. gud luck ye..

    ReplyDelete
  4. mantaplaa pak ucu ada banyak blog!
    yang penting sentiasa istiqamah menguruskan blog2 yang ada kan! :)

    ReplyDelete
  5. bagi ina.. pening. 2 blog aktif sekarang ini. 2 lagi sepi terus.. kalo ada job masuk.. baru up entri, lagipun satu lagi tu, blog suami.Ina juga yang handle.Terimakasih pokucu,mungkin lepasni boleh guna pakai jadual pok ucu ni..

    ReplyDelete
  6. Hebat lah pok ucu Ada byk blog. Mama satu blog pun susah nak Jaga huhuu

    ReplyDelete
  7. salute dengan pokucu , boleh handle ketiga - tiga blog .

    ReplyDelete
  8. Sempat update ye. Kinah yang satu ni pun merangkak nak update hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sementara ini masih sempat lagi...

      Delete

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Broaden News