Header Ads

Banyaknya Blog

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila di beritahu pada sahabat blogger lain, mereka akan cakap, ada masa ke nk update bnyak-banyak blog?

Saya memberitahu, ada masa untuk update blog walaupun ada 10 blog, cara saya adalah kena pandai bahagikan hari update update blog tersebut.

Contoh ;

Dalam seminggu ada 7 hari, so 7 hari tu kena la bahagi dengan 3 blog, misalnya 2 hari untik blog pertama, 2 hari untuk blog ke-2 dan 3 hari untuk blog yang ketiga, memang kena perah otak untuk cari idea, supaya artikel postnya berlainan...

Blog yang pokucu ada sekarang ini memang berlainan nama, kay_miey merupakan nama panggilan yang diberikan oleh sepupu saya, senang tak nak panggil nama kay_miey?kalau susah nak sebut, panggil jer pok_ucu...


Senarai blog yang pok_ucu ada ;



Blog #1 - http://www.kmieyabdulrahman.net/



blog #2 pok_ucu https://www.kaymiey2428.blogspot.com/



blog #3 - http://www.pokucu.com/


Memang sukar untuk menjaga ketiga-tiga blog tersebut, yang selalu pokucu update http://www.pokucu.com/ , sebab terlalu ramai follower dan sentiasa ada sahaja komen...

Pokucu nak ucapkan jutaan terima kasih pada sahabat blogger yang sudi follow dan komen...


Agak-agak sesuai tak artikel post ini  dikategorikan Sebagai personal?


Sekian "terima kasih" ....

13 comments

Sheila Adziz said...

blog pak ucu ke yang byk... Ada brapa byk blog? sempat ye update... apa pun all the best pakucu...

Pok_Ucu HELMI said...

maaf post ni blum siap sepenuhnya lagi...

Cik Ash said...

Saya dua blog tapi aktif pun

Zuhaira Nasrin said...

banyaknya blog pokucu, aira 1 ni pun mace hmmm.. hahaha

Fendi Rocka said...

poligami

Rabiahtul Adawiyah said...

rabia follow semua blog kaymie

Cik Puan Ena said...

wahh..1blog ni pon rasa mcm xcukup masa je nk update.huhu.. gud luck ye..

Najah Mustapa said...

mantaplaa pak ucu ada banyak blog!
yang penting sentiasa istiqamah menguruskan blog2 yang ada kan! :)

Nor Azlina said...

bagi ina.. pening. 2 blog aktif sekarang ini. 2 lagi sepi terus.. kalo ada job masuk.. baru up entri, lagipun satu lagi tu, blog suami.Ina juga yang handle.Terimakasih pokucu,mungkin lepasni boleh guna pakai jadual pok ucu ni..

mamapp said...

Hebat lah pok ucu Ada byk blog. Mama satu blog pun susah nak Jaga huhuu

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

salute dengan pokucu , boleh handle ketiga - tiga blog .

Kin Naz said...

Sempat update ye. Kinah yang satu ni pun merangkak nak update hehe

Pok_Ucu HELMI said...

buat sementara ini masih sempat lagi...

Powered by Blogger.