20 Bloglist September

Assalamualaikum dan salam sejahtera



Setelah mencari 20 bloglist di laman sosial FACEBOOK, ia melepasi target yang saya mahukan...

akhirnya saya mendapat seramai  tiga puluh lebih yang komen pada status tersebut,mereka semua merupakan sahabat blogger yang aktif,jadi saya nak ucapkan jutaan terima kasih pada sahabat blogger sekalian...

Jom lihat senarai nama dan blog yang terawal meninggalkan komen pada status tersebut...


1 - *cik nor* - http://www.norminieza.blogspot.com/

2 - *puan za* mohmad - http://www.cikza.com/

3 - *nor atikah* norbaki http://www.atikahnorbaki.com/

4 - *Helmi julia* - http://www.kasihjuju.com/

5 - *siti rohaida yusof* - http://www.kisahsidairy.com/

6 - *nona qiyah en sani* - http://www.nonasani.blogspot.com/

7 - *lea azleeya* - http://www.leaazleeya.com/

8 - *miera hassan*
- http://www.mierahassan.com/

9 - *norasyimah* saifullah - http://www.mizzseven.com/

10 - *nadia johari* - http://www.miszrockers.blogspot.com/

11 - *nor hidayah* - http://www.sayaiday.com/

12 - *shaidatul aireen* - http://www.elsaalicious.blogspot.com/

13 - *halimah muhiden* - http://www.keunggulan-wanita.blogspot.com/

14 - *papa amyzal* - http://www.guruyaya.com/

15 - *izarra qistina* - http://www.ummizarra.com/

16 - *eca dwinky asha* - http://www.ecadwinkyasha.com/

17 - *jamil hashim* - http://www.belongsjm.blogspot.com/

18 - *nina azerin abd mufti* - http://www.ninamirza.com/

19 - *noor maizan* - http://www.missobsesi.blogspot.com/

20 - *nurkhuraishah bt abd karim* - http://www.aryshafayyadh.blogspot.com/

Hanya 20 komen terawal sahaja yang di pilih, yang lebih tu saya akan uupdatekan pada penghujung bulan september nanti...

Jangan lupa follow http://www.pokucu.com/ ....

Jasa dan sokongan dari sahabat blogger sekalian amatlah saya hargai...

Sekian "terima kasih" ...
Comments
5 Comments

5 comments

Abam Kie said...

Sempat lagi ke abe kie nak join?
www.zukidin.com

OK, abe kie folo dulu lah ye. Tq

Mrs Pip said...

wah ... dah penuh tempahan ...
lepas ni mrs pip join juga
www.mrspip.com

Adam Rimiey said...

ok

Adam Rimiey said...

ok

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alamakk tak sempat nak join

Powered by Blogger.