Header Ads

TESTIMONI GEBU DARLING



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Hari ini saya nak kongsikan testimoni produk GEBU DARLING dari GEBU SKINCARE ...






awal bulan lepas kak ngah terlibat dgn latihan olahraga utk murid2 pendidikn khas..5 hari berpanas kat pdg..masa tu kak ngah xpakai pape pun kat muke.kebetulan plak krim gebu kk ngah baru je habis..xdak stok plak time tu..just ada darling je..tp benda nak jual kan..so syg nak guna..5 hari dok padang kak ngah just pakai mosturizer cetaphil...habis muke kak ngah burn...habis je olahraga tu kak ngah bw budak g camping plak..rasa2,,,semua tego muke kak ngah burn giler2...nad tau SBB nad ada jumpa ngn kak ngah anta stok gebu masa kak ngah tgh burn tu...dala nad smpai maghrib,,,makin xnmpk agaknye muke kak ngah ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Masuk mggu baru,, kak ngah apply mosturizer YARRA n GEBU DARLING..rutin non stop smpaila ke hari ni..masa burn tu nak pakai bedak n foundation pun xleh..bercapok n nmpk lagi terbakar.
Berkat bersabar n hari ni da hampir sebulan n da habis pun 1 set GEBU DARLING,,, skin kak ngah da comey balik..yeiiiiiii!!!?










Sekarang da masuk set yg ke2 kak ngah pakai...
Nasihat kak ngah kat korang,,,nak pakai apa2 skincare lagi2 yg organik ni mmg kene bykkan bersabar...xpela malu skjp ngn skin kite..drpd kita pakai skincare yg ada kandungan terlarang ni,,mula2 je lawa.konon 3 hari muka da leh Putih n licin...tp bile da lama pakai n jangka masa panjang,,,habis muke teruk..time tu nak rawat pun lagi byk mkn masa..











SEKIAN "terima kasih"...





No comments

Powered by Blogger.