Produk Untuk Lelaki Jenama MARY KAY



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Tak sangka betul saya yang Produk MARY KAY dah ada untuk lelaki, setahu saya MARY KAY ini popular dengan produk make-up untuk perempuan saya, mungkin ada yang sudah tahu bukan? Mungkin saya terlambat dan tak tahu apa-apa, hehehe maafkan saya....
Ini dia produknya...


Mk Men
Mk Men Facial Cleanser
Membantu membersih menghalus wajah
Mk Men Facial Toner
Membantu anda rasa segar dan dapat melegakan serta menenangkn wajah
Mk Men Moisturizer
Membantu anda mendapatkan protection dengan SPF 25
Melindungi wajah anda daripada sinaran UV yang merbahaya dan anti penuaaan.

Mk Men
Mk Men Facial Cleanser
Membantu membersih menghalus wajah
Mk Men Facial Toner
Membantu anda rasa segar dan dapat melegakan serta menenangkn wajah
Mk Men Moisturizer
Membantu anda mendapatkan protection dengan SPF 25
Melindungi wajah anda daripada sinaran UV yang merbahaya dan anti penuaaan.





🌼MARY KAY : (MK MEN DAILY FACIAL WASH)
Jangan tengok lama lama nanti cair 😂😂😂 . Alahaiii . Perati skin dia ? Cantik tak ? Lelaki pon kenalah jaga penampilan kan ? Cleanser wajib ada bang dan perfume Mary Kay yang bau dia sumpah menarik perhatian wanita pon wajib ada . Kalau akak akakk nak abang nampak hensem sila belikan..hee😘😘😘
.
Mary Kay bukan utk wanita je tau 😘 lelaki pon ada 😍👦🏻MK MEN DAILY FACIAL WASH👦🏻 Z
👉🏻Tahukah anda bahawa kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita? Kulit lelaki sering menghadapi masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. Namun, ianya menjadi mudah utk memiliki wajah bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran!


SEKIAN "TERIMA KASIH" ...


1 comment :

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates