Header Ads

Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest


 Jom Join Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

 Assalamualaikum dan salam sejahtera

 Kau orang pasti takakan lepaskan peluang ini, kerana  LAZADA membuat contest lagi untuk blogger-blogger kesayangan. Kali ni bersempena dengan "*Merdeka! Merdeka! Sale*"  yang akan berlangsung bermula 25 Ogos sehingga 31Ogos 2017. Untuk sale kali ni, anda semua boleh shopping pelbagai barangan terpilih di Lazada dengan lebih daripada 80% diskaun! Rugi kalau anda semua tak shopping masa ini.


Cara untuk menyertainya ;


"MERDEKA! MERDEKA! BLOGGER CONTEST"








1. Contest ini berlangsung pada 21 Ogos hingga 31 Ogos 2017.
2. Terbuka kepada semua BLOGGER sahaja.
3. Para peserta perlu menjawab 3 soalan secara details dalam setiap post. Rujuk soalan di sini (https://www.lazada.com.my/blogger-contest/
)
4. Peserta juga perlu mention Merdeka! Merdeka! Sale (https://www.lazada.com.my/merdeka-sale/
) yang akan berlangsung pada 25 hingga 31 Ogos 2017 di mana korang boleh dapatkan diskaun sehingga 80%!
5. Link penyertaan boleh dihantar melalui form ini (http://lzd.co/MBC2017
)
6. Entry boleh dibuat dalam pelbagai bahasa.
7. Pemenang akan dipilih secara random.


Jadi, apa tunggu lagi? jangan lepaskan peluang anda sekarang,Cepat create new post untuk join blogger contest ni! Hadiah memang menarik dan saya pasti anda semua takkan lepsakan peluang ini.

*FIRST PRIZE       : RM600 x 1*
*SECOND PRIZE  : RM300 x 2*
*THIRD PRIZE      : RM200 x 3*

SEKIAN "TERIMA KASIH"





9 comments

Ana Suhana said...

Nak join lah contest lazada ni. Hadiah sgt menarik tu.

Done follow sini. Mind to follow me back :)

Adam Rimiey said...

salam perknlan dari sy,trima kasih komen,join la,smoga berjaya...

I N A A I N A A said...

Nak join jugaaa. Tapi kena puasa sat hehehe

mamapp said...

Woohoo menariknya hadiah.. hmm nak join ke tak ye?

lokman amirul said...

Menarik jugak contest lazada kali ni

Inani Hazwani said...

Wahh! Nak join jugaklah ;)

Papaglamz dot com said...

good luck... Follow disini.
#AFBiers

Fuzy Hamid said...

akk dh join jugak

aRzMoHa said...

Pak ucu tak join ka?

Powered by Blogger.