Header Ads

Berwajah Baharu

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Cantik tak logo dan template blog http//www.pokucu.com/ ini?

Mesti cantik bukan?setelah berbincang panjang lebar dan saya bersetuju untuk menunggu hasil kerja beliau...

Ini merupakan kali kedua saya menempah template blog dari beliau, sebelum ini saya hanya tempah template blog sahaja dan pada kali ini saya membuat tempahan template bersama logo...

Memang agak lama jugak template ini untuk di siapkan kerana owner ada masalah yang tidak dapat di elakkan...

Menananti dan terus menanti dengan penuh kesabaran,owner meseg pada saya dan bagitahu tiba giliran saya, saya sungguh gembira dan tak sabar menunggu hasil kerja beliau...

Setelah beberapa hari, inilah hasilnya ;





Itulah hasil kerja beliau yang sangat cantik dan berpuas hati, tak sia-sia menunggu dengan penuh kesabaran dan sangat memenuhi citarasa Saya...

Manakala logo pulak beliau hanya ubah sedikit untuk kasi gah dan mantap...

Inilah logo asal yang di reka oleh Maisarah Humaira ;



Setelah di ubah dan mendapat sentuhan dari beliau dan hasilnya jadi lebih mantap lagi ;




Itulah hasil sentuhan dari beliau, beliau ialah Siti Awadah dan blognya http://www.sishawa.com/ , jika anda ingin membuat logo, header dan template boleh la rujuk pada blog beliau, ada 2 pakej yang di tawarkan dan sangat murah...

Sekian "terima kasih"...

Happy blogwalking dan salam sahabat #AFBgroup dari saya....

11 comments

Mrs Pip said...

Haha, mrs pip pun tempah dgn sishawa ....ni kali kedua menempah ...
Coming soon, blog mrs pip akan berwajah baru ...
Cantik template baru ni ...

SITI AWADAH said...

Lepas ni kita sama2 tengok rupa blog Mrs Pip plak

SITI AWADAH said...

Terima kasih Kaymiey... kali ke dua berurusan dan alhamdulillah smua settle dgn jayanya.. terima kasih sbb sabar ya.. apa leh buat tenet ngan laptop wat hal baru2 ni.. huhu :(

Lina Shaza said...

Cantik dan kemas

mamapp said...

Cantik.. sedap Mata memandang

Abdul Wafi said...

lawa dan kemas keming

Adam Rimiey said...

terima kasih

Adam Rimiey said...

trima kasih bro...

Noor Maizan said...

Nampak professional. Tahniah. Hihi

Rabiahtul Adawiyah said...

cantiklah..lepas ni kena order dgn sis hawa ni

sis gee said...

gee pun deal ngan awa!!servis tip top!!siap pakej boleh buat geng!hehe

Powered by Blogger.