Bedak Sejuk Arab ...



Assalamualaikum dan salam sejahtera






 NI HAHHH TIPS PERCUMA PNJAGAAN KULIT MUKA..RUGI TAK BACA SAMPAI HABIS KALAU NAK KULIT FLAWLESS..

Kita bukan nak auta tipu orng sana sini..
sya dulu muka xda la flawless macam dalam gmbr skrng ni..dulu muka saya penuh jerawat besar2 bertimbun bukit bukau..
alhamdulilah syukur dngn semangat dan rajin dan dari bahan utama bedak sejuk ni la muka saya beransur pulih..
takdala product ni pkai 1 minggu trus dapat muka dalam gmbr ni.sabar kena rajin..
ni kalau bukan mak sya yg paksa pakai bedak sejuk dan scrub ni mngkin xla la jgk muka sya beransur pulih..Bedak sejuk ni prtama kali sya pkai sya x biasa..
dalam seminggu sya pakai bedak sejuk ni jerawat saya mengecut dan minyak berlebihan kurang..
bila minyak berlebihan kurang bagi kulit orng yg bermasalah kusam dan bjerwat ni..kulit kita senang untuk bekerja dan baik pulih..bila kulit dah kurang jerawat dan tak kusam.
kulit kita senang menerima nutrisi2 dn kebaikan dari product yg lain yg kita pakai dan sesuai dngn kita..jadi d sni kita mesti cari bahan utama dulu pembaikan kulit muka baru la guna product yg sesuai dngn kulit muka tapi cari set product muka tu cari yg takda mercury dan chemical. 
Senang cerita product yg mesra alam.biar lambat asal selamat jngn nk cepat flawless cepat jgk ad msalah nanti..sbb kenapa Bedak Sejuk Arab bagus untuk membaiki kulit muka sensitive dan kusam,sebb kami guna Bahan2 SEMULAJADI!!! Bedak sejuk dan scrub ni berfungsi sebagai pembersih pertama yg semula jadi untuk kulit bermasalah dan sensitive.. 
Jadi kulit kamu tak terkejut sbb product yg nak cepat flawless..dan bagi orng yg selalu tukar2 product muka..
nak cepat2 Flawless tu cepat jga ad kesan blakang hari..
so sni sya bagi tips percuma tntang pngalaman kulit sya..
sya gunakn bedak sejuk dan scrub ni sbagai bahan yg utama untuk membaiki dan meredakan kulit berjerawat dan kusam..
baru la sya perlahan2 lahan try product set pnjagaan kulit yg mesra alam di luar sana..
sekian la pnjng lebar tntng pnjagaan kulit sya..hah bgi custmer yg nak order set ni cepat2 la pm sya ya..

 #Pengalamankulitbermasalah #Puncautamapembaikankulit #Tipskulitcantik #Bedaksejukarab #Milkscrub #Sayapakaisayajual














SEKIAN "Terima kasih" ...
Comments
2 Comments

2 comments

Mimi Azirah said...

Kebaikan bedak sejuk memg tak daoat disangkal lagi

Rabiahtul Adawiyah said...

Wahhh...bagus pakai bedak sejuk ni

Powered by Blogger.