Aplikasi BlogIt! untuk blogger


Aplikasi BlogIt! untuk blogger


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bagi blogger yang menggunakan handphone android, boleh cuba download aplikasi BlogIt ini, kerana aplikasi ini sungguh mudah , cepat dan memenuhi citarasa anda...



Aplikasi android dari google playstore. 


Apabila sign in akan keluar menu seperti di atas, itulah senarai menu blog anda....


Ini pulak senari post anda, cantik tak? Mestilah cantik dan kemas.


Komen anda boleh balas terus dan tak payah susah-susah nak masuk browser.


Ini pulak menu pilihan email untuk anda buka blog.


Tempat anda ingin membuat post, semua fungsi ada, nak masukkan link, gambar dan macam-macam lagi...

sebelum publidh Nak review dahulu pon boleh, hanya tekan ikon kertas bersama kanta di sebelah atas kanan...

jika anda belum download lagi, apa tunggu lagi, download sekarang dalam PLAYSTORE untuk pengguna ANDROID, untuk IOS saya tak pasti ada ke tidak...

Sekian "terima kasih" ...
Comments
9 Comments

9 comments

Fieza Sani said...

Ok..nnti nk try..skrg guna apps blogger je..ritu try blogaway x best..nk masuk gmbr susah...

Lina Shaza said...

Best rupanya blog it ni...tq dik atas infonya...

Miza Talib said...

senang nak update blog pakai henpon jew lepas ne

Mrs Pip said...

Nnt nak try juga ..mrs pip dtg melawat #afbdotmy

Adam Rimiey said...

dengan BlogIt ini pasti akan berpuas hati, nak masukkan gambar pun senang...

Adam Rimiey said...

mmg best kak...

Rabiahtul Adawiyah said...

wahh bagus ni.

Nurulatika Yunus said...

Wahh bestnya.. mcm manalah korg leh cari apps gnie..

Adam Rimiey said...

dekat play store selalu update aplikasi baru, sy search jer blog, lpas tu kluar blogIT ni...

Powered by Blogger.