Gebu Darling Dari Gebu Skincare


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Akhirnya Gebu Skincare mengeluarkan produk terbaru, ramai yang tak sabar untuk memcubanya, kerana gebu darling ini nampak seperti eklusif dan nampak seperti mahal....



Sebenarnya tidak mahal,harganya kena dengan budget anda dan mampu di miliki...

 

Gebu Darling Skincare

-mcm product skincare mahal dkt drugstore mcm cetaphil, sebmed himalaya dlm (watson or guardian)

- fungsi utama merawat jerawat yg severe, resdung, untuk kulit yan ada masalah sangat bagus, kulit yg rosak akibat pemakaian kosmetik kimia terdahulu, 

- sangat POWER dalam menghilangkan parut @ blemish

- medicated skincare sesuai sgt utk cust yg ada prajudis dkt local product sekarang sbb bahan bahan dlm gebu darling ni imported dari luar negara.

- set ni boleh dikenali sbg set jerawat . 

- kalau customer tak ada jerawat, kulit bersih tapi dia nak penjagaan yg complete - dari A - z set ni sangat2 sesuai
- Sangat sesuai untuk orang yg suka mekap, bahan mekap banyak kimia, jadi set ni dapat neutral kan muka

Tp kalau cust tu ala ala i u iu suruh je amik set gebu darling ni sebab dia sesuai jugak utk org xde jerawat and nak putih. Tapi fungsi utama dia adalah merawat jerawat lah.


Gebu darling skincare mngunakan semua bahan import dan gred plg tinggi sekali. 100% dari tumbuh tumbuhan


Ada 4 items dlm dia

Gebu Darling purrifying cleanser

Gebu Darling magic essence

Gebu Darling day cream protector

Gebu Darling night boster


Set ni semua dlm botol . Xde dlm pot pot . Sebab kami nk buat mcm sgt exclusive. Kotak pon mahal dn besar. Setiap ke empat empat items lulus kkm. 

Yg paling teruja dlm Gebu Darling skincare ni

Essence dia tu mcm sk11. Xpayah pakai mist dh. Pakai essence dia shja (waterbased serum)

Day cream macam foundation! Sesuai utk yg jerawat teruk tu nk cover sikit jerawat . Xakan bg teruk jerawat sbb dia adalah day cream tp kami letak tona warnaaa.

Last kali harga . 
Rm100 sekotak

Kenapa set ni mahal. Sebab kami guna bahan mahal dan sgt sgt kualiti. Kami nak kekalkan semua bahan dr alam semulajadi 100% tumbuhan. Mcm biasa untung hq ciput je sebab modal buat ni mahalll. Tapi xpa kami rasa puas hati dpt keluarkan skincare berteknologi tinggi mcmni.

Memang tak mahal kan produknya? Itu sahaja yang dapat saya beritahu pada kali ini, sekian terima kasih....
Comments
0 Comments

No comments

Powered by Blogger.