Header Ads

GIVEAWAY : Giveaway by lyana ishak eyja masliza

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ini adalah merupakan kali pertama saya join giveaway....

Tiada apa yang ingin saya komen tentang penganjur, saya cuma nak ucapkan terima kasih kepada beliau kerana sudi menganjurkan segmen tersebut, ok!!! Tanpa berlengah lagi jom kita teruskan...

Apa hari ini adalah hari terakhir giveaway by lyana ishak eyja masliza?

apa lagi saya pun terus ambil peluang tersebut,Nasib baik masih sempat lagi untuk join giveaway by lyana ishak eyja masliza , kau orang tahu tak hari ini merupakan tarikh terakhir giveway blog tersebut, kau orang tahu tak saya dapat info dari mana? Dari FB owner sendiri, beliau post pada group....

Apa lagi saya cuba mengambil peluang terakhir ini untuk menyertai segmen giveaway by lyana ishak eyja masliza , banyak hadiah-hadiah yang menarik yang di tawarkan, apa tunggu lagi jom join sama-sama, untuk dapatkan maklumat lanjut berkenaan giveaway tersebut anda semua boleh klik link ini giveaway by lyana ishak eyja masliza syarat-syarat yang di tetapkan oleh beliau pun senang, sesiapa pun boleh join...

Ok!!!
Terima kasih, apa-apa pun saya ucapkan tahniah dan semoga berjaya pada anda semua...

Akhir kata dari saya "good look" dan jangan lupa follo blog saya ok!!! Yang penat menaip adamrimiey ...

2 comments

BLOG EYJA said...

Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

BLOG EYJA said...

Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

Powered by Blogger.