0 Comment
Kombinasi bahan-bahan unik yang diadun di dalam sabun sado bertindak menyerap terus khasiatnya ke dalam kulit, sekaligus dapat menguat dan memantapkan lagi sel-sel di dalam alat sulit lelaki. 

Antara ramuannya:

Pati buah Kigelia Africana;

Pengamal perubatan tradisional Afrika menggunakan kigelia untuk meningkatkan pertumbuhan alat sulit selain merawat pelbagai penyakit kulit seperti jangkitan kulat, kurap, bisul dan kanser kulit. Ia juga anti penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.
Pati akar Pueraria Mirifica;
Sering digunakan di dalam perubatan untuk meningkatkan pertumbuhan payu dara dan mengekalkan keanjalannya.

Pati Gambir Sarawak;

Khasiat gambir Sarawak memang telah diketahui berabad-abad lamanya sebagai penambah keperkasaan alat sulit lelaki, lebih tahan lama, mengatasi ejakulasi dan menambah ketegangan alat sulit.

Kunyit dan sireh;

Kunyit dan sireh sering digunakan di dalam perubatan alternatif sebagai agen pembersih dan antiseptik selain menghindarkan alat sulit dan kawasan sekitarnya dari gatal-gatal dan ruam.

Aloe vera;

Aloe vera sering digunakan sebagai ubatan tradisional untuk melegakan luka, ruam dan gatal-gatal kulit. Ia juga berupaya mencerahkan flek-flek hitam, melembapkan kulit, mengurangi keradangan dan pembaikan keremajaan kulit serta mendinginkan kulit.

Vitamin E;

Khasiat vitamin E adalah melambatkan proses penuaan dan sumber anti oksida dan mencegah kanser kulit. Ia juga membantu mempertahankan kadar air alami pada kulit agar kulit lebih sihat dan segar. 
Sabun sado diproses di kilang yang berdaftar dengan GMP dan diluluskan KKM untuk menjamin mutu, keselamatan dan kebersihannya..

Khasiat dan Manfaat Sabun Sado:

• Membersihkan celah kangkang yang hitam dan berkerak
• Membasmi bakteria zakar
• Membesarkan, Memanjangkan / Menambahkan saiz zakar
• Membasmi kuman dan bertindak sebagai anti bakteria
• Menghindarkan kegatalan pada zakar dan kawasan sekitar
• Menghilangkan kegatalan dan bau
• Bertahan lebih lama ketika bersama pasangan anda.

Cara Pengunaan :

Gosok sabun sehingga berbuih pada kedua telapak tangan, kemudian sapu rata buih dan gosok secara lembut dan berulang pada sekitar zakar dan buah zakar. Bilas apabila buih sabun sudah berkurangan atau selepas mengosok selama 30 saat - 1 minit.Ulang langkah d atas apabila d perlukan dan di syorkan untuk penggunaan 2 kali sehari atau lebih mengikut keperluan masing2. Pengunaan yg kerap dan teratur akan memberikan hasil yang lebih baik.

Post a Comment

terima kasih di atas komen yang ikhlas dari anda...

blogger
 
Top